In de omgeving van Dieren is voor ieder wat wils te beleven. Op deze pagina doen we u graag een paar suggesties.

Voor de interne mens

Tijdens Juwelen aan de IJssel schenken we heerlijke wijnen van de lokale wijngaard Domein Hof te Dieren. De wijngaard bevindt zich op loopafstand van Villa Art Werk. U kunt er beide dagen terecht van 13.00 tot 17.00 uur om de wijngaard te bekijken, meer wijnen te proeven en/of aan te schaffen.

Als u na een bezoek aan Juwelen aan de IJssel trek heeft gekregen, kunnen we u restaurant Bouwkunde in Deventer aanbevelen. Restaurant Bouwkunde zetelt in de prachtige, historische binnenstad van Deventer. Hier eet u in een intieme, informele en stijlvolle sfeer.

Overnachten en meer….

Altijd al willen overnachten in een kasteel? Hotel Kasteel Engelenburg in Brummen biedt prachtige kamers en suites, elk uniek en voorzien van hedendaags comfort. Geniet van een oase van rust, omringd door prachtige natuur en adembenemende uitzichten over het landgoed en een 9-holes golfbaan. Kasteel Engelenburg biedt gasten van Juwelen aan de IJssel korting op hun overnachting. Via info@juwelenaandeijssel.nl kunt u hiervoor een promocode opvragen.

Stadjes

Vanaf Villa Art Werk bent u zo in het historische Bronckhorst en de Hanzesteden Doesburg, Deventer en Zutphen. Hier geniet u van oude (heren)huizen, gezellige winkels en gastvrije horeca.

Tot slot tippen we graag bloembinderij Nozili aan de Hoofdstraat 26 in De Steeg: een kleurrijke zaak met de mooiste bloemen en goede service.